Frizerstvo Karmen

Vedno urejena pričeska!

Frizerski salon Karmen Knez uspešno obratuje že od leta 1992 in nudi vse frizerske storitve za celo družino. Prizadevamo si, da naše stranke odhajajo zadovoljne in se zato tudi vračajo. Vsem našim rednim strankam pa so zagotovljeni tudi občasni popusti storitev.

VLJUDNO VABLJENI!

Sem Karmen Knez, samostojna podjetnica in lastnica frizerskega salona v Starem Velenju že od leta 1992. Svoj poklic opravljam z veseljem in z zadovoljstvom. Strankam nudim vse frizerske storitve za vse generacije v prijaznem in toplem ambientu svetlega lokala, ki je tudi klimatiziran, v zimskem času pa prijetno topel. Frizerski salon je dostopen za vse, tudi za invalide in ima veliko parkirišče.

Delovni čas je od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 ure, lahko se tudi naročite na telefonsko številko 041 844 216 in se s tem izognete čakanju.

Posebno ugodnost imam za moško striženje, katero je VSAKO ŠESTO BREZPLAČNO ob rednih obiskih (ti se beležijo)!

Galerija
Kako do nas?
Frizerski salon se nahaja v jedru Starega Velenja, nasproti cerkve svete Marije, pod Velenjskim gradom. Poslovni prostori so v stanovanjskem objektu rumene barve, z napisom “Frizerstvo” na njem. Vhod v prostore je v sprednjem delu hiše ob cesti, ki je tudi označen z napisi.
Naslov
Frizerstvo Karmen Knez s.p.
Ljubljanska cesta 6, 3320 Velenje

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino