GMT Trgovine z avtodeli, PE Velenje

Le najboljši rastejo z najboljšimi!

Skupina GMT je vodilni slovenski dobavitelj avtodelov in maziv za osebna in lahka tovorna vozila. Razvija se v eno ključnih tovrstnih družb v regiji, saj jo odlikujejo dinamičen razvoj, strokovnost kadra in predanost svojemu poslanstvu. Vizija podjetja je zagotavljanje vrhunskih storitev v avto-moto industriji, nudenje strokovne pomoči ter ustvarjanje optimalnega zadovoljstva in zaupanja strank.

Skupino GMT dandanes sestavljajo družbe GMT, ADEL, ANET, SEC Lubes, AR Regnemer in I.S.T. Avtodeli. Preko povezav s hčerinskimi družbami je skupina uradni zastopnik in distributer maziv znamk Castrol, BP in Aral za Bolgarijo, Slovenijo ter območje nekdanje Jugoslavije.

Podjetje GMT s svojim delovanjem pokriva več kot 12-milijonski trg, združuje več kot 450 zaposlenih in deluje z več kot 74 poslovnimi enotami. Podjetje sodeluje z več kot 200 dobavitelji, več kot 400 blagovnimi znamkami in ima na zalogi več kot 1.000.000 različnih artiklov. Sedež podjetja se nahaja v Murski Soboti, kjer se iz 12.000 m2 velikega logističnega centra začenjajo vse transportne poti podjetja.

Delovni čas
  • Poslovna enota GMT Velenje je odprta vsak delovnik med 7.30 in 18.00 uro ter v soboto med 8.00 in 12.00 uro.
  • Organizirano imamo tudi dostavo naročenega blaga na dom.
Galerija
Kako do nas?

Poslovna enota GMT Velenje se nahaja na enosmerni ulici Stari trg, na nasprotni strani velenjskega muzeja Hiša Mineralov.

Naslov
GMT d.o.o. Trgovina z avtodeli, PE Velenje
Stari trg 22, 3320 Velenje

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino