Kreativni center Čuk

Stičišče kreativnih podjetij in posameznikov

Kreativni center Čuk predstavlja stičišče kreativnih podjetij in posameznikov, lokalnih obrtnikov, produktno naravnanih podjetij z inovativnimi rešitvami ter mladih kreativcev, ki jim ob vsebinski podpori Saša Inkubatorja, omogočamo hitrejši in intenzivnejši razvoj.

Prostorska infrastruktura

V pritličju se prepletata tradicionalno obrtniška in sodobna kreativna dejavnost. Odprt prostor bodo oživila izobraževanja, dogodki namenjeni mreženju, butična samopostrežna čajnica, v toplejših mesecih pa se bo povezal s starotrško ulico in odpiral možnosti za manjše prireditve.

V prvem nadstropju se nahaja 6 pisarn, ki so v prvi vrsti namenjene podjetjem z inovativnimi produkti ter podjetjem, ki se ukvarjajo s kreativnimi industrijami, saj na ta način povezujemo dva segmenta, ki se dopolnjujeta in skupaj rasteta. S pisarnami upravlja Mestna občina Velenje.

Kreativni center Čuk v mansardi zaokroža samo namembnost objekta, kjer je na voljo 14 co-working mest oz. miz. Coworking ali čukova rezidenca, kot jo imenujemo, je s svojim odprtim prostorom namenjena posameznikom, ki so še na začetku razvoja podjetniške ideje, samostojnim podjetnikom in mladim zagonskim podjetjem. Med prednosti, ki so poleg nizkih stroškov obratovanja, štejemo tudi večjo fleksibilnost razporeditve delovnega časa, povečanje produktivnosti, možnosti mreženja ter predaje znanja znotraj skupnosti, ki se ustvarja.

Kreativni center Čuk je namenjen viharjenju idej, spodbujanju podjetništva in omogočanju lažjega vzleta za preboj na trg. Pišite nam, sledite izobraževanjem, dogodkom ter se pridružite našemu mentorskemu programu Saša Inkubatorja.

Galerija
Kako do nas?

Kreativni center Čuk se nahaja na vzhodnem vhodu v prenovljeno starotrško jedro.

Naslov
Kreativni center Čuk
Stari trg 11, 3320 Velenje

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino