Dolga miza – Zgodba, na vilice navita

To poletje boste v Starem Velenju lahko ponovno razvajali svoje brbončine – Dolga moza – Zgodba, na vilice navita.

Na enega zadnjih avgustovskih večerov se bo tudi letos v prijetnem ambientu prenovljenega Starega trga v Starem Velenju odvila čudovita zgodba, navita na vilice. Zavod za turizem Šaleške doline in Šili testenine ponovno prirejata dogodek za najdaljšo mizo v Šaleški dolini, ki bo v petek, 25. avgusta 2023, s pričetkom ob 18. uri.


Na kulinaričnem večeru s pridihom Italije in Mediterana vas bodo za dolgo mizo pogostili z domačimi Šili testeninami. Lokalni kuharski mojstri pripravljajo 5-hodni meni, ki ga bodo pospremila tudi vrhunska vina. Poskrbljeno bo za sproščeno vzdušje, glasbeno spremljavo in dobro voljo.

Vabljeni vsi ljubitelji dobrih domačih okusov z nekaj italijanskega pridiha ter vsi, ki se v toplih poletnih večerih radi razvajate ob dobri kulinariki, kozarcu vina, prijetni glasbi in dobri družbi.

Cena menija: 85 €.
Ponujajo tudi možnost izbire vegetarijanskega menija, zato ob rezervaciji kart to sporočite.

Rezervacija in prodaja kart:
preko telefona: 031 296 021 ali maila info@silipasta.com.

Število mest je omejeno na 120 oseb.
Za vsa morebitna vprašanja so na voljo na telefonskih številkah 041 679 879 in 031 296 021.

Prijazno vabljeni, da se z nami odpeljete v posebno kulinarično zgodbo, navito na vilice. Prepustite se navdihu kuhinje, domišljiji sommelierja in zvoku poletnega večera.

Dogodek je organiziran s spoštovanjem do okolja, zastavljen trajnostno, brez plastike, brez oz. z minimalno količino odpadkov.

Deli na

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino