Koncert Iztoka Mlakarja ter dan odprtih vrat za pedagoške delavce

V nedeljo, 28. avgusta, bo na Velenjskem gradu koncert Iztoka Mlakarja. V ponedeljek, 29. avgusta, Muzej Velenje vabi pedagoške delavce na dan odprtih vrat in predstavitev pedagoških programov.

V nedeljo, 28. avgusta, bo ob 19. uri na Velenjskem gradu zaključek Poletnih kulturnih prireditev, ki bo tradicionalno pripadal Iztoku Mlakarju, igralcu, glasbeniku, avtorju, prvaku slovenskega gledališča. Koncert organizira Festival Velenje.

Iztok Mlakar slovi kot izvrsten kantavtor in interpret svoje glasbe, seveda pa je tudi odličen dramski igralec, komik in gledališki avtor. V zadnjih letih smo spoznali njegove izjemne glasbene komedije Duohtar pod mus, Pašjon in Tutošomato, iz katerih je kar nekaj uspešnic na njegovem zadnjem dolgo pričakovanem albumu Porkaeva. Na večeru, kjer vedno združi svoje moči z izvrstnim glasbenikom in prijateljem Davidom Šuligojem, boste lahko slišali prav gotovo kakšno pesem z zadnje plošče, pa seveda kakšno starejšo – med slednjimi je nekaj že skoraj ponarodelih.

V ponedeljek, 29. avgusta, Muzej Velenje pripravlja dan odprtih vrat in predstavitev pedagoških programov za pedagoške delavce. Na brezplačen dogodek, ki bo potekal ob 10. ter ob 15. uri vabijo pedagoške delavce iz cele Slovenije. Pripravili jim bodo vodstvo po razstavah na Velenjskem gradu ter predstavili svojo redno ponudbo pedagoških programov ter možnosti sodelovanja.

Prijave na dogodek zbirajo do petka, 26. avgusta na info@muzej-velenje.si.

Naslovnica: Muzej Velenje

Vse dobro in lep pozdrav iz Muzeja Velenje!

Deli na

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino