Pikin fotografski natečaj »Časovni stroj«

Muzej Velenje vabi osnovnošolce k sodelovanju na Pikinem fotografskem natečaju »Časovni stroj«.

V Muzeju Velenje, ki že 34. leto zapored sooblikuje Pikin festival in v atriju Velenjskega gradu pripravlja tradicionalne Pikine fotografske razstave, so tudi letos pripravili Pikin fotografski natečaj za osnovnošolce. Natečaj so pripravili v sodelovanju s fotografsko revijo Digitalna Kamera in Digitalnim Foto Klubom, ki že vrsto let sodelujeta z mladimi fotografi iz cele Slovenije ter Festivalom Velenje, organizatorjem 34. Pikinega festivala. Natečaj bo potekal pod pokroviteljstvom Fotografske zveze Slovenije (št. FZS 11/2023).

Osnovnošolci so vabljeni, da na natečaj pošljejo fotografije, ki bodo prikazale njihov pogled in razumevanje naslovne teme natečaja »Časovni stroj«, ki je tudi tema letošnjega 34. Pikinega festivala. Natečaj traja do petka, 30. junija 2023. Prispela dela bo ocenjevala strokovna komisija v sestavi: Andreja Ravnak (Digitalni Foto klub, mojstrica fotografije FZS); Igor Rosina (fotografska revija Digitalna kamera, lastnik in glavni urednik); Peter Žagar (Festival Velenje, fotograf); Tanja Verboten (Muzej Velenje, direktorica, članica Fotokluba F8).

Med prispelimi fotografijami bo komisija izbrala fotografije, ki bodo razstavljene v grajskem atriju, najboljše pa bo tudi nagradila.

Lepo povabljeni v Muzej Velenje!

Deli na

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino