Poročni sejem v Vili Bianca

V veličastni Vili Bianca se bodo v soboto, 9. aprila, s poročnimi storitvami in izdelki predstavili ponudniki, ki skrbijo, da je poročni dan za par nepozaben.

Na poročnem sejmu bosta našla ideje za nakup poročnih prstanov, poročne obleke, pa tudi za samo organizacijo poročnega obreda. Seveda pa boste našli tudi ideje za organizacijo poročne zabave, ki obredu sledi. Preplet najrazličnejših idej priznanih organizatorjev porok in oblikovalcev navduši marsikateri mlad poročni par in jima omogoči, da skupaj s svojo vizijo poroke ustvari nepozabno doživetje tako zase, kot tudi za vse svate. Za vas smo pripravili razstavo celotnega nabora vseh elementov, ki jih za poroko potrebujemo.

Na dogodku bodo sodelovali različni lokalni ponudniki, in sicer: Simon Ogrizek (Floral and Landscape Design Consulting); Baloni Romana (dekoracija in cvetje); Zlatarna Brežnik, Zlatarstvo Krajnc (nakit); Sax Fashion, VB oblačilni inženiring, Poročna galerija Memento (obleka); KM Lepotni studio; PSC Praprotnik; starodobniki (poročni avtomobili); Gorenje Gostinstvo, Terme Dobrna; Dejan Žagar Photography; Goran VK Wedding; Petre šotori; Lavender Hill Eco resort; Klet Brda (vino); Poroke na skali – Anaji, d. o. o. (organizacija); Blue Hill, Duo Harfa in flavta; Vokalna skupina Cvetke, Nejc Trček Music (glasba); Bernardo Brizani (violončelo); Priročnik Poroka (vse za poroko); Pletenine Anjona, Unikatni svet – izposoja poročne dekoracije, slaščičarstvo Pr’Pek.

Poleg celodnevne predstavitve ponudnikov za obiskovalce sejma v popoldanskem času pripravljamo še pester spremljajoči program. Za odlično glasbo in dobro vzdušje bodo poskrbeli Vokalna skupina Cvetke, DUO harfa & flavta – Katja Šumečnik in Neva Berke, poročni bend Nejc Trček Music ter Bernardo Brizani na violončelu. S plesom se bodo predstavile plesalke M dance studia.

Fotografije: Aljoša Videtič

Deli na

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino