Ustvarjalne delavnice v Starem Velenju – RED LIPS ART STUDIO

USTVARJALNE URICE ZA OTROKE

V prijetnem ambientu Pekarne idej nastajajo nove ustvarjalne zgodbe. Od avgusta 2023 se izvajajo ustvarjalne delavnice za otroke, ki jih izvaja Red Lips Art Studio, pod vodstvom Adne Lainšček. Delavnice so razpisane sproti, sledite objavam na družbenih omrežjih. Vključeni so vsi pripomočki. Platno, ki ga poslikaš, na koncu neseš domov. Slikarsko predznanje ni potrebno.

PRIJAVE NA: info@redlipsartstudio.si ali 051 316 990. 

DEJT&PAINT

Ustvarjalni vikendi v Starem Velenju tudi za odrasle. 
Ena izmed takšnih novih ustvarjalnih zgodb je tudi serija ustvarjalnih delavnic, ki jih izvaja Red Lips Art Studio. Prejšnjo soboto se je izvedla prva Dejt&Paint delavnica.

Dejt&Paint je nastal na osnovi današnjega tempa življenja, ko vsi stalno nekam hitimo in ob vseh obveznostih ne najdemo časa zase, za kvalitetno preživljanje časa s svojimi bližnjimi, kaj šele s prijatelji.
Čas je, da začneš dejtat! Na drugačen, sproščujoč, edinstven način. S svojo mami, sestro, bratom, atijem, hčerko, sinom, teto, stricem, partnerjem…ali prijatelji.

Slikarska delavnica traja dve uri. Vključeni so vsi pripomočki. Platno, ki ga poslikaš, na koncu neseš domov. Slikarsko predznanje ni potrebno.
Delavnice se izvajajo v učilnici Pekarne idej (Stari trg 17, 3320 Velenje).

Termini so objavljeni sproti, sledite profilom @starovelenje ali @redlipsartstudio. 
PRIJAVE NA: info@redlipsartstudio.si ali 051 316 990. 

Deli na

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino