Zaživeli prostori Kreativnega centra Čuk

V torek, 18. 5. 2021, je ekipa SAŠA inkubatorja svojim inkubirancem v uporabo predala novi coworking prostor v Kreativnem centru Čuk.

Coworking  je prostor kjer zmeraj brenči, kjer se rojevajo najbolj nore ideje in kjer vedno najdeš nekoga, ki ti lahko pomaga. Namenjen je posameznikom, ki imajo podjetniško idejo, Stratup ekipam, Freelancerjem in mladim podjetjem, ki iščejo svoj prostor pod soncem. V kolikor te zanima delo v kreativnem okolju, kontaktiraj SAŠA inkubator (info@sasainkubator.si) ali izpolni vstopnico: https://sasainkubator.si/vstopnica/

Kreativni center Čuk predstavlja stičišče kreativnih podjetij in posameznikov, ki imajo ob vsebinski podpori SAŠA inkubatorja odprte možnosti za hitrejši in bolj intenziven razvoj. Pomembno je, da skozi strukturirane programe gradimo skupnost, ki bo predstavljala platformo za iskanje novih priložnosti in ustvarjanje večje dodane vrednosti za podjetja.

O SAŠA inkubatorju:

V SAŠA inkubatorju ustvarjajo podporno okolje za razvoj podjetništva v Savinjsko-šaleški regiji. So stičišče mladih podjetniških talentov, samostojnih podjetnikov, startupov, hitrorastočih podjetij, menedžerjev in korporacij. Ponujajo različne programe, kot so brezplačne delavnice, mentorski programi in hekatoni, svojim inkubirancem pa omogočajo tudi uporabo prostorov – poleg novega coworking prostora v Kreativnem centru Čuk še pisarn in sejnih sob v prostorih Rudarskega doma in PC Standard.

Deli na

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart