Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnih prostorov v najem v Kreativnem centru Čuk

Danes smo objavili Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnih prostorov v najem na naslovu Stari trg 11 v Velenju, torej v novi stavbi, kjer se je nekoč nahajal lokal Čuk in smo ga sedaj poimenovali Kreativni center Čuk. Verjamemo, da se bodo v njem rojevale številne nove kreativne ideje ter projekti.
Ponudbe sprejemamo do 29. marca do 10. ure.

Nova stavba ima pritličje, nadstropje in mansardo. Pritličje je prehodno s sekundarno notranjo izložbo, notranja prehodna loža deluje kot pokriti del ulice z dvema poslovnima prostoroma za namen obrtniške dejavnosti, v prvem nadstropju je šest pisarniških prostorov. V mansardi je velik odprt prostor, namenjen tako imenovanemu »coworkingu«.

Podrobnosti in pogoji za prijavo so pojasnjeni v javni objavi, ki je objavljena na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Javne objave). Prejete vloge bo ocenila posebna komisija.

Stavba je bila zgrajena v sklopu projekta CTN Stari trg 11, ki je v zaključni fazi. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Interaktivni sprehod skozi notranje prostore Kreativnega centra Čuk na Starem trgu 11. 
Vstopite prosim.

Avtor virtualnega sprehoda: Roman Bor

Lokacija objekta

Deli na

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino