V Starem Velenju območje kratkotrajnega parkiranja

Na željo vodstva krajevne skupnosti in lokalnih podjetnikov smo pristopili k ureditvi parkirnega režima v Starem Velenju, ki je v zadnjem mesecu zasijalo v novi podobi. S prenovljenim starotrškim jedrom smo prepričani, da bo to ponovno postal del Velenja, kjer bodo nove priložnosti za delo in druženje našli tako domačini kot tudi drugi obiskovalci Starega Velenja. Parkirišča v tem delu mesta so bila vedno v celoti zasedena, zato smo v tem območju uredili območje kratkotrajnega parkiranja, kjer je parkiranje do ene ure brezplačno.

Na priloženi karti sta območja, kjer se je v tem tednu pričelo območje kratkotrajnega parkiranja, obarvana. Čas parkiranja je omejen na 1 uro. Začetek parkiranja mora voznik označiti na vidnem mestu v avtomobilu. S tem ukrepom bo predvsem zagotovljena možnost parkiranja obiskovalcem, ki pridejo v ta del mesta po opravkih.

Na nasprotni strani Ljubljanske ceste so parkirišča večinoma v zasebni lasti. V teku so pogovori, da bi tudi v tem delu vzpostavili območje kratkotrajnega parkiranja. Več o tem bomo še obveščali.

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje


 
Deli na

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Preskoči na vsebino